Tipset – här är bästa golfen i vinter

Sugen på golf?
Vad väntar du på?
Här är några av vårens bästa Long Stay-resor med drömlika banor.

Sunbirdie är Europas största arrangör av Long Stay-resor och erbjuder unika möjligheter att njuta av livet i varmare länder. I deras erbjudanden ingår oftast fritt spel på en eller flera banor. Alltid med deras egen personal på plats. De är specialister på golfresor och ger dig här sina bästa tips på vårens bästa resmål.

1 Onyria Palmares, Algarve, Portugal

Har för tredje året i rad blivit framröstad till Portugals bästa bana. Onyria Palmares är nästan så perfekt som en golfbana kan bli och erbjuder 27 fantastiska golfhål, vackert placerade utmed strandkanten utanför staden Lagos. Vid sidan om golfen finns något för alla smaker. Lagos har blivit rankad som världens främsta semesterdestination av den kända resesajten Tripadvisor med sina dramatiska klippor, underbara stränder och fantastiska marina.

Boka din resa här

 

2 Juliette Falls Golf Club, Inverness, Florida, USA

Ett mästerverk och ett måste för alla golfälskare. Blev rankad som en av de fem bästa nya banorna i hela USA när den öppnade 2008. Juliette Falls bjuder på vackert böljande fairways och välskötta greener. Dessutom finns det fem olika uppsättningar av tees för att kunna tilltala alla olika typer av spelare, däribland viking tees som banans back tees har döpts till.

Boka din resa här

 

3 Lumine Lakes Course, Costa Dorada, Spanien

Perfekta greener, utmanande avrinningsområden och strategiska vattenhinder som utmanar. Anläggningen drivs av den svenska club managern Calle Carlsson och är designad av Greg Norman. Allt här håller mästerskapsklass, alltifrån golfen till bemötandet och klubbhuset där du kan koppla av med något gott i handen samtidigt som dina vänner gör sina inspel på banans underbara 18:e hål.

Boka din resa här

4 Mar Menor, Costa Calida, Spanien

Golfanläggningen Mar Menor får den mest kräsna spelaren att jubla av lycka. Här finns hela sex olika banor av högsta klass, ritade av den store Jack Nicklaus. Alla bjuder på olika typer av karaktär vilket gör att anläggningens besökare inte tröttnar i första taget. På Costa Calida bor du mycket bra och klimatet är en av Europas bästa med få regndagar och värme året om.

Boka din resa här

 

5 Pinnacle Point, Garden Route, Sydafrika

”Den bästa golfbanan på planeten”. Så har proffsspelaren Darren Clarke beskrivit Pinnacle Point.  Men han är inte den enda som har hyllat banan till skyarna. Amerikanska tidskriften Golf Travel & Leisure valde ut Pinnacle Point som en av världens tio bästa nya banor när den öppnade för spel under 2006. Hela platsen är en fröjd för ögat då du spelar utmed klippor i natur som får dig att häpna.

Boka din resa här

Anmäl dig till Sunbirdies nyhetsbrev