Fem sexiga Long Stayresor

Sugen på romantik och kärlek i vinter?
Gör som tusentals andra svenskar – åk bort till värmen och få tid för varandra.

Vintertider är lika med sexiga tider. I alla fall om du lämnar vintermörkret i Sverige och åker utomlands, till sol, avkoppling och värme. Massor av undersökningar visar hur klimatet påverkar vårt sexliv till det positiva. Ljus och värme ger oss mer energi och ökar sexlusten. När vi dessutom anpassar klädseln efter sommarvärmen visar vi upp mer hud och ökar attraktionen könen emellan. En annan faktor som spelar in är tid för avkoppling. När vi kan slappna av och må bra ökar ofta pirret i kroppen. Så, vad väntar du på? Beställ en resa med din älskade och få fart på kärlekslivet.

Boka din resa här

Här är sexigaste resmålen just nu

 

 1. Grand Baie, Mauritius
  Klarblått vatten, mjuka sandstränder och vackra solnedgångar. Här är paradiset på jorden för dig och din partner.
  Läs mer
 2. Hua Hin, Thailand
  Charmig stad med exotisk natur och milsvida stränder. Här finns chansen till en avkopplande Long Stay långt från bekymmer – både i vardagen och i sänghalmen.
  Läs mer
 3. Provence, Frankrike
  En semester på Rivieran med god mat och bekvämligt boende kan sätta fart på de flestas kärleksliv. Bara tre timmar bort från Stockholm.
  Läs mer
 4. Cape St Francis, Sydafrika
  Med sitt läge alldeles intill strandkanten och en fantastisk natur finns här chansen till ett romantiskt långtidsboende utöver det vanliga. Här får du både energi och lust.
  Läs mer
 5. Costa Barcelona, Spanien
  Nära till världsstaden Barcelona, men också till mysiga gränder, gågator och palmer. Charmiga kuststaden Sitges bjuder på hela 300 soldagar om året. Här finns alla förutsättningar för en semester full av kärlek.
  Läs mer

Anmäl dig till Sunbirdies nyhetsbrev